DİYARBAKIR / ERGANİ - Alitaş İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Akademik Gelişim Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı çalışmamız, Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin Gürcan KANAT tarafından kurumumuz öğretmenlerine aktarıldı. 11 Kasım günü gerçekleşen  Seminer esnasında Okul Müdürümüz ve katılımcı öğretmenler konu ile ilgili bir çok kavram, yöntem ve teknik üzerinde tartışılarak öğrencilerimizin akademik alanda nasıl daha başarılı olabilecekleri, üniversiteye geçiş sürecinde karşılaşabilecekleri zorlukları nasıl atlatabilecekleri ve kariyer planlamada nelere dikkat edecekleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kas

Büyük Önder Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, onun ilkelerine olan bağlılığımızı en derin bir şekilde bugünde tüm dünyaya ilan ediyor, onun hedeflediği modern ve çağdaş bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğimizi bir kez daha hatırlatıyoruz.

Kas

Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı 'Yaradan'dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için tüm eğitim gönüllüleri olarak canı gönülden hizmet verdiğimiz İmam Hatip okullarının kuruluş yıl dönümünü kutlama heyecanı içerisindeyiz.

İmam Hatip Okullarının ruhunu öğrencilerimize aktarabilmek, öğrencilerimizi geçmişimizden aldığımız güçle geleceğimizin gerektirdiği  becerilerle harmanlamak adına Alitaş İmam Hatip Ortaokulu olarak sportif ve eğitsel faaliyetlere önem gösteriyoruz. Okullarımızın kuruluş yıldönümünü Ekim ayı genelinde ;Ezan Okuma Yarışması, Kur'anı Kerim Okuma Yarışması ve Parkur etkinliklerimiz ile kutladık. Başta okul müdürümüz Hüseyin Gürcan KANAT sonra öğretmenlerimiz Bahattin ÖRHAN, Yusuf Ömer ÇETEDİR ve diğer öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz...